ΚΕΚ ΜΕΝΤΩΡ (Κ.Δ.Β.Μ. 2) - Κατάρτιση Κοινωφελούς Εργασίας Δήμων

Κατάρτιση Κοινωφελούς Εργασίας Δήμων

Σύμφωνα με την δημόσια πρόσκληση της κοινωφελούς (εδώ) οι εργαζόμενοι στους δήμους μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν σε:

 • Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 120 ωρών που περιλαμβάνει 100 ώρες Χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) σε τρία επίπεδα γνώσεων: στοιχειώδεις, βασικές και προχωρημένες και 20 ώρες «Κοινωνική Οικονομία και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα»
 • Πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων πληροφορικής που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος κατάρτισης

Το ΚΕΚ Μέντωρ είναι εγγεγραμμένο στο μητρώο παρόχων κατάρτισης για όλα τα εκπαιδευτικά επίπεδα. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε διαφορετικά τμήματα για όλους, από αρχάριους μέχρι προχωρημένους.

 • Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι συνεργάτες καθηγητές
 • Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός (52 σύγχρονοι υπολογιστές και δίκτυο υψηλής ταχύτητας)
 • Οι μοντέρνοι άνετοι χώροι και μεγάλες αίθουσες
 • Τα 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της κατάρτισης και υλοποίησης εθνικών και ευρωπαϊκών έργων σε όλα τα κοινοτικά πλαίσια στήριξης και ΕΣΠΑ, με
  • περισσότερους από 7.000 καταρτιζόμενους-ωφελούμενους
  • περισσότερες από 85.000 ώρες κατάρτισης
  • περισσότερες από 1200 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Όλα τα παραπάνω στοιχεία μας δίνουν τη δυνατότητα να παρέχουμε ασυναγώνιστη ποιότητα εκπαίδευσης και να εγγυηθούμε την επιτυχία σας στις εξετάσεις πιστοποίησης.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2531033150 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δηλώστε Συμμετοχή

 

Ο Φορέας

Το ΚΕΚ ΜΕΝΤΩΡ λειτουργεί σαν Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Περιφερειακής Εμβέλειας στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη με κωδικό πιστοποίησης 12101103

Περισσότερα

Προσκλήσεις

Σκοπός της δράσης είναι η επίτευξη μιας δομημένης πορείας εισόδου των άνεργων νέων στην αγορά εργασίας, η οποία δυνητικά καταλήγει στην τοποθέτησή τους σε θέσεις απασχόλησης σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας.

Περισσότερα

Πιστοποίηση Η/Υ

Αποκτήστε τη πιστοποίηση γνώσεων πληροφορικής της Vellum, αναγνωρισμένη από το δημόσιο και διεθνώς

Περισσότερα

Επικοινωνία

KEK ΜΕΝΤΩΡ
Διεύθυνση: Κ. Καβάφη 9, Κομοτηνή
Τηλ. κέντρο: 2531 033150
Φαξ: 2531 023117
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Go to top