Κοινωφελής 2020 - ΚΕΚ ΜΕΝΤΩΡ

Κοινωφελής 2020

Ανακοίνωθηκε νέου προγράμματος κοινωφελούς εργασίας για τους Δήμους της περιφερειακής ενότητας Ροδόπης. Καλέστε μας στο 2531033150 ή στο 2531033334, στείλτε μας email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , επικοινωνήστε στο messenger του ΚΕΚ Μέντωρ ή περάστε από τα γραφεία μας στη Κ. Καβάφη 9 για να ενημερωθείτε για τις δυνατότητες του προγράμματος.

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο της κατάρτισης μας επιτρέπει να μεγιστοποιήσουμε τις πιθανότητες επιλογής σας στη θέση που θα προτιμήσετε.

Έχουμε κατασκευάσει ειδικό σύστημα το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να υπολογίσουμε ακριβώς τα μόρια και την εκτιμώμενη κατάταξή σας. Αφήνοντας δηλαδή τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για τον υπολογισμό των μορίων και τις θέσεις προτίμησής σας, μπορούμε να σας υπολογίσουμε την πιθανότητα να περάσετε στο πρόγραμμα στις θέσεις που επιλέξατε.

Δηλώστε Συμμετοχή

 

Ο Φορέας

Το ΚΕΚ ΜΕΝΤΩΡ λειτουργεί σαν Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Περιφερειακής Εμβέλειας στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη με κωδικό πιστοποίησης 12101103

Περισσότερα

Προσκλήσεις

Σκοπός της δράσης είναι η επίτευξη μιας δομημένης πορείας εισόδου των άνεργων νέων στην αγορά εργασίας, η οποία δυνητικά καταλήγει στην τοποθέτησή τους σε θέσεις απασχόλησης σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας.

Περισσότερα

Πιστοποίηση Η/Υ

Αποκτήστε τη πιστοποίηση γνώσεων πληροφορικής της Vellum, αναγνωρισμένη από το δημόσιο και διεθνώς

Περισσότερα

Επικοινωνία

KEK ΜΕΝΤΩΡ
Διεύθυνση: Κ. Καβάφη 9, Κομοτηνή
Τηλ. κέντρο: 2531 033150
και στο: 2531 033334
Φαξ: 2531 023117
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Go to top