Δελτία Τύπου - ΚΕΚ ΜΕΝΤΩΡ

Δελτία Τύπου

Ο Δήμος Διδυμοτείχου διοργανώνει την Πέμπτη 23 Ιουλίου και ώρα 18:00 στο «ΚΕΚ Εκπαιδευτική Παρέμβαση» στην Καρωτή Διδυμοτείχου,Ημερίδα ευαισθητοποίησης και δημοσιότητας στα πλαίσια της πράξης «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ». Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το αντίστοιχο δελτίο τύπου και αναλυτικό πρόγραμμα.

 

Ο Δήμος Διδυμοτείχου διοργανώνει την Παρασκευή 24 Ιουλίου στις 09:30 στο «ΚΕΚ Εκπαιδευτική Παρέμβαση» στην Καρωτή Διδυμοτείχου  Ημερίδα ευαισθητοποίησης και δημοσιότητας στα πλαίσια της πράξης «ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ». Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το αντίστοιχο δελτίο τύπου και αναλυτικό πρόγραμμα.

 

Ο Δήμος Διδυμοτείχου, διοργανώνει την Δευτέρα 27 Ιουλίου και ώρα 13:00μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Δήμου Διδυμοτείχου, Συνέδριο με θέμα:«ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (Κοιν.Σ.Επ)». Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το αντίστοιχο δελτίο τύπου και τους στόχους του συνεδρίου.

Δηλώστε Συμμετοχή

 

Ο Φορέας

Το ΚΕΚ ΜΕΝΤΩΡ λειτουργεί σαν Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Περιφερειακής Εμβέλειας στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη με κωδικό πιστοποίησης 12101103

Περισσότερα

Προσκλήσεις

Σκοπός της δράσης είναι η επίτευξη μιας δομημένης πορείας εισόδου των άνεργων νέων στην αγορά εργασίας, η οποία δυνητικά καταλήγει στην τοποθέτησή τους σε θέσεις απασχόλησης σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας.

Περισσότερα

Πιστοποίηση Η/Υ

Αποκτήστε τη πιστοποίηση γνώσεων πληροφορικής της Vellum, αναγνωρισμένη από το δημόσιο και διεθνώς

Περισσότερα

Επικοινωνία

KEK ΜΕΝΤΩΡ
Διεύθυνση: Κ. Καβάφη 9, Κομοτηνή
Τηλ. κέντρο: 2531 033150
και στο: 2531 033334
Φαξ: 2531 023117
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Go to top