Συμβουλευτική

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Κανένας δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η μεταβλητότητα του σημερινού εργασιακού περιβάλλοντος δημιουργεί συνθήκες οι οποίες κάνουν την επιλογή καριέρας δυσκολότερη από πότε. Η υψηλή ανεργία που βιώνει η Ελλάδα κάνει την ανάγκη για αναλυτική και εμπεριστατωμένη διερεύνηση των επιλογών σταδιοδρομίας σημαντικότερη από ποτέ. Η σημερινή πραγματικότητα είναι όμως ότι οι περισσότεροι από εμάς θα αναγκαστούμε να αλλάξουμε καριέρα τουλάχιστον μία φορά στη ζωή μας, κάτι το οποίο κάνει το πρόβλημα πολυδιάστατα δύσκολο.

 

Στο ΚΕΚ Μέντωρ, εκμεταλλευόμενοι την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο της δια βίου μάθησης και της σύνδεσής της με την αγορά εργασίας, παρέχουμε υπηρεσίες συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού, με σκοπό να μεγιστοποιήσουμε τις πιθανότητες απορρόφησης των καταρτιζόμενων μας από την αγορά εργασίας.

 

Ο Φορέας

Το ΚΕΚ ΜΕΝΤΩΡ λειτουργεί σαν Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Περιφερειακής Εμβέλειας στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη με κωδικό πιστοποίησης 12101103

Περισσότερα

Προσκλήσεις

Σκοπός της δράσης είναι η επίτευξη μιας δομημένης πορείας εισόδου των άνεργων νέων στην αγορά εργασίας, η οποία δυνητικά καταλήγει στην τοποθέτησή τους σε θέσεις απασχόλησης σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας.

Περισσότερα

Πιστοποίηση Η/Υ

Αποκτήστε τη πιστοποίηση γνώσεων πληροφορικής της Vellum, αναγνωρισμένη από το δημόσιο και διεθνώς

Περισσότερα

Επικοινωνία

KEK ΜΕΝΤΩΡ
Διεύθυνση: Κ. Καβάφη 9, Κομοτηνή
Τηλ. κέντρο: 2531 033150
και στο: 2531 033334
Φαξ: 2531 023117
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Go to top